Más noticias Baleares

Els socialistes expressen el seu suport a demanar nous informes tècnics sobre Sa Feixina “per prendre una decisió justa i amb garanties”

La Comissió de Patrimoni Històric del Consell de Mallorca ha decidit ajornar la votació sobre l’expedient de Sa Feixina, amb l’objectiu d’adoptar “el millor acord possible i el més just”. Així ho ha assegurat la consellera socialista Lorena Oliver, qui ha expressat el suport del Grup Socialista a la retirada del punt de l’ordre del dia de la comissió “des dels principis de la prudència i la seguretat jurídica”.

Bel Oliver: «El PP vol prospeccions petrolieres i les veu compatibles amb el turisme o la pesca»

El Grup Parlamentari Socialista ha criticat l'avís d'inconstitucionalitat de l'Estat respecte al projecte de llei que vol declarar la Mediterrània zona lliure de prospeccions, assegurant que «el PP vol prospeccions». Així ho ha apuntat la portaveu adjunta, Bel Oliver, qui ha denunciat que el Govern d'Espanya «fa feina contra allò que aprova el Parlament per unanimitat amb un informe que veu aspectes inconstitucionals sobre una llei que ha d'aprovar el mateix Estat».

Els Socialistes de Binissalem demanen al batle un informe tècnic sobre el servei de lloguer d'espais públics per a usos privats

Els Socialistes de Binissalem han demanat al batle un informe tècnic municipal de forma urgent que detalli el funcionament del servei de lloguer d'espais públics del poble per a usos privats. Així ho ha avançat la portaveu municipal, Pepa Ramis, qui ha demanat una regulació concreta dels usos per a particulars perquè «hem rebut diferents queixes d'usuaris de llocs com parcs infantils que no poden usar aquestes instal·lacions quan estan llogades».

El Grup Socialista aposta per un Consell de Mallorca amb més competències «per poder resoldre els problemes dels habitants d'aquesta terra»

El Grup Socialista al Consell de Mallorca ha defensat les 43 propostes de resolució derivades del Debat de Política General, amb l'objectiu de consolidar el canvi iniciat fa dos anys a la institució insular. Així ho ha defensat la portaveu adjunta, Maria Francisca Servera, qui ha reclamat «més poder de decisió per resoldre els problemes i entendre les necessitats dels habitants d'aquesta terra».

El PSIB-PSOE aposta per un REB que compensi la insularitat i «diferenciat de la proposta low cost amb la qual el PP va vendre Balears davant Rajoy»

El Grup Parlamentari Socialista ha criticat una Proposició No de Llei del PP sobre la proposta del nou Règim Especial per Balears, que segons el portaveu socialista, Andreu Alcover, «ha de donar resposta i compensar tots els fets negatius del fet insular i que són molts, no només fiscals».

El PSIB-PSOE demana al PP «que deixi de plorar i faci front comú amb el Govern per aconseguir un nou Règim Especial»

El Grup Parlamentari Socialista ha criticat l'actitud del PP a l'hora de demanar celeritat per presentar una proposta de nou Règim Especial per Balears, ja que «el 2015 Bauzá va visitar a Rajoy i va sortir amb un nou REB que no coneixia ningú, no s'havia consensuat i no responia ni a les demandes ni a les necessitats de les illes».